TARINA

Yrityksen tarina alkoin Kahvela Mummonmökin pienestä suloisesta keittiöstä tammikuussa vuonna 2010. Idyllinen vanha talo kahvilana antoi ihania hetkiä kahvikupin ääressä ja näin asiakkaat tulivat tutuiksi samaan aikaaan kun uusi teollisuuskeittiö rakentui oman kodin yhteyteen. Toiminta kasvoi ja toiminnan siirtäminen isompiin tiloihin loppuvuodesta osottautui järkeväksi ratkaisuksi. Osallistuminen Neljät Häät -formaattiin ja siitä parhaiden ruokapisteiden saaminen olivat kannustavaa palautetta toiminnasta.

Paikoilleen jääminen ei kuitenkaan ollut ratkaisu. Uudet seikkailut odottivat pintakäsittelyn, verhoilun ja ammattijärjestäjän opinnoissa. Vierivä kivi ei sammaloidu, näin sanotaan. Kiven pyöriessä vastaan on tullut paljon hyvää ja joitain takapakkejakin. Takapakit ovat antaneet ymmärrystä oppia käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia pintakäsittelyaineita ja näin laajentamaan ekologisuutta omaankin elämään kokonaisvaltaisesti.

Kädentaidot ja rakkaus kauneuteen ja rohkeus toteuttaa sitä mihin uskon. Tällainen on yritykseni vuonna 2019. Paljon on matkan varrella tehty ja opittu ja nyt onkin tuo vuosien kokemus ja oppi sinun käytössäsi. Tehdään yhdessä kaunis koti sinulle, raivataan tilaa keskittyä siihen mihin suuntaan sinä haluat elämääsi viedä. Tehdään yhdessä kauniit juhlat, jotta sinä voisit rentoutuen niistä nauttia. Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, koska tekeminen nyt on vaan mukavampaa yhdessä.

Rakkaudella ja rohkeudella Katariina

YHTEYSTIEDOT