AMMATTIJÄRJESTÄJÄ PALVELUT

Ammattijärjestäjän palvelut 45e/tunti (sisältäen Alv 24%).

Täsmäiskupaketti:

Kahtena iltana tehtävä järjestelytyö tietylle kokonaisuudelle sisältäen 10 tuntia työtä hintaan 400e (hinta sisältää arvonlisäveron 24%)

Minimituntimäärä kerrallaan 3 tuntia

Myös koulutuksia tarpeenne mukaan

Kaunis ja toimiva arki kuuluu kaikille meistä. Onko kodissasi joku pieni tai suuri toimimaton kohta. Asia, joka seikkailee pitäisi tehdä –listalla, mutta sitä ei vaan saa tehdyksi.  Tulen veloituksetta käymään kotonasi. Voimme miettiä yhdessä miten asiaan voisi tarttua ja miten tilanteen voisi selvittää. Usein ulkopuolinen näkemys auttaa tilanteen jäsentelyssä ja suuresta asiasta saadaankin pilkottua pienempiä projekteja. Tutustumiskäynnin perusteella voit päättää, palkkaatko minut suureen projektiin vai pieneen projektiin. Käynnillä kerron mitä me yhdessä voisimme tilanteen hyväksi tehdä ja annan myös aikatauluarvion. Huomioithan, että kotona tehdystä työstä saat kotitalousvähennyksen.

Ekologisuus ja tavaran oikeaoppinen kierrätys on tätä päivää. Mietitään yhdessä kestävän kehityksen ratkaisuja ja miten omat jo aikansa palvelleet tavarat voitaisiin saman tien saattaa tai myydä eteenpäin. Toisen roska voi olla toisen aarre.

En tee ratkaisuja puolestasi vaan annan sinulle uusia ajatuksia kodin järjestämiseen. Teemme työtä yhdessä ongelman ratkaisemiseksi. Minua koskee salassapitovelvollisuus ja kuulun Suomen ammattijärjestäjät ry:hyn eli kaikki ensimmäisestä yhteydenotosta asti on luottamuksellista tietoa.

YHTEYSTIEDOT