Verhoilu

Vanhoja huonekaluja kannattaa
vaalia ja korjata rakkaudella

Kaipaavatko pikkutuolit tai sohvat yllensä uutta kangasta tai onko koti muuten vailla uutta ja piristävää tekstiilipäivitystä?

Ilmaisella tutustumiskäynnillä tulen paikan päälle arvioimaan veloituksetta projektisi laajuuden ja annan kiinteän hinta-arvion tekemälleni työlle. Olen suorittanut verhoilu- ja sisustusalan perustutkinnon, Verhoilija, vuonna 2015. Sen lisäksi olen suorittanut näyttöjä pintakäsittelyalalta. Vanhan korjaaminen on ekologinen valinta ja hyvin tehty työ kestääkin pitkään. Rakkaus aidon puun tuntuun tulee isoisäni puusepänverstaan perintönä. Tänä päivänäkin nämä Nylanderin puusepänverstaan huonekalut ovat jokapäiväisessä käytössämme. Juuri nämä klassiset vanhat huonekalut tekevät kodista lämpöisen. Vanhoja huonekaluja kannattaakin vaalia ja korjata rakkaudella.  Kauttani voi tilata mm. Annala Oy:n kotimaisia kankaita. Kangasmallit kulkevat mukanani eli voimme heti helposti sovittaa suosituimpia kangasmalleja ympäristöön sopivaksi. 

Korjaustyöt

Koirien ja muiden eläinten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Pentuvaiheessa huonekalut ja verhoilut saattavat saada hieman rosoista ja repaleista ilmettä ja tarpeen mukaan korjaankin myös koirien ja muiden eläinten tuhotöitä. Lisäksi autan mielelläni huonekalujen ja verhoilujen mukauttamisessa lemmikkisi tarpeisiin sopivammiksi. Minulla on kokemusta esimerkiksi vanhan chippendale-nojatuolin muokkaamisesta koiran sängyksi.

Esimerkkejä tilanteista, joissa voin olla avuksi:

N

Ruokailuryhmän tuolien päällisten uusiminen ja puuosien käsittely

N

Sohvan paikkaaminen sohvan takaa otetulla palalla

N

Tammipöydän värin muuttaminen vahakäsittelyllä vanhan vahan päälle

N

Vanhojen verhojen uudistaminen uuteen kotiin

N

Pirttikaluston ilmeen raikastaminen männynvärisestä valkoiseksi

Hinnoittelu

Voit ostaa palveluitani tuntiveloituksella tai tarjouksen perusteella. Ilmaisella tutustumiskäynnillä voimme suunnitella sinulle parhaimman vaihtoehdon!

Tuntiveloitus

Perustuntiveloitus verhoilupalveluihin (minimi 2 tuntia).

Palvelut saatavilla matkakuluitta Hyvinkäällä, Riihimäellä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja lähialueilla. Muille alueille hintaan lisätään matkakulut.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

59 €/h

Ryhdytäänkö hommiin?

Valikoimastani löydät valmiit ammattijärjestäjän, sisustamon ja verhoomon palvelupaketit, jotka ovat helposti mukautettavissa vastaamaan omia tarpeitasi.

Tutustu töihini

Pin It on Pinterest