Sisustus & stailaus

Tarvitseeko jokin tila pienen

silauksen ulkopuolista näkemystä

Autamme kodin tai yrityksen sisustustarpeissa miettimällä toimintojen sijoittelua, kalusteiden päivittämista tai tekstiilejä.

Kaunis sisustus pohjautuu siihen, että se toimii arjessa ja siitä syystä näyttää hyvältä. Ekologisuus ja kotimaisuus ovat tärkeitä arvoja työssäni. Pyrin aina löytämään sellaisia ratkaisuja, joissa nämä asiat on otettu huomioon. Ekologisuus rakentuu sille ajatukselle, että pyritään korjaamaan aina vanhaa ja ostettaessa uutta tehdään ratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Olen suorittanut näyttöjä muun muassa pintakäsittelyalalta koristemaalauksesta, puulattioiden maalauksesta ja puupintojen pintakäsittelystä. Oman kiinnostuksen ja kokemuksen innoittamana olen viime vuosina suosinut luonnonmaaleja niiden ekologisuuden ja käyttäjäystävällisyyden tähden. Olen myös suorittanut Visuaalisen markkinoijan peruskurssin ja koen olevani enemmän konkreettinen tekijä paikan päällä kuin tietokoneella tekevä suunnittelija.

Apua värien suunnitteluun ja sisustuksen yhtenäistämiseen

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä mihin suuntaan tilan visuaalista ilmettä halutaan viedä. Veloitukseton tunnin mittainen tutustumispalaveri kotona tai yrityksessä. Sen jälkeen sinä päätät tarvitsetko palvelujani ja kuinka paljon.

Esimerkkejä tilanteista, joissa voin olla avuksi:

N

Muutto uuteen kotiin, jonka pohjapiirrustus on haasteellinen

N

Vanhojen huonekalujen yhdistäminen uusiin huonekaluihin tyylikkäästi

N

Kodin saattaminen myyntikuntoon valokuvausta ja näyttöjä varten

N

Uuden ilmeen luominen kotiin niukalla budjetilla

N

Perheen koon kasvaminen tai pieneneminen

Hinnoittelu

Voit ostaa palveluitani tuntiveloituksella tai tarjouksen perusteella. Ilmaisella tutustumiskäynnillä voimme suunnitella sinulle parhaimman vaihtoehdon!

Tuntiveloitus

Perustuntiveloitus sisustus- ja stailauspalveluihin (minimi 2 tuntia).

Palvelut saatavilla matkakuluitta Hyvinkäällä, Riihimäellä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja lähialueilla. Muille alueille hintaan lisätään matkakulut.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

59 €/h

Ryhdytäänkö hommiin?

Valikoimastani löydät valmiit ammattijärjestäjän, sisustamon ja verhoomon palvelupaketit, jotka ovat helposti mukautettavissa vastaamaan omia tarpeitasi.

Tutustu töihini

Pin It on Pinterest