Kuka olen?

Katariina Enroth

Olen 45-vuotias luontoa rakastava sisustusalan ammattilainen, jonka aikuiset tyttäret ovat jo lentäneet pesästä. Koti on ollut perheellemme aina tärkeä paikka ja itse olenkin suhtautunut sen hoitoon suurella intohimolla. 

Se ihana tunne kun saapuu siistiin kotiin ja voi aloittaa ruoan laiton puhtaalta pöydältä. Tai illalla, kun kaikki on taas paikoillaan, voi istua kirjan kanssa sohvalle ilman että takaraivossa jyskyttää tekemättömät tehtävät. Kun tekee joka päivä jotain, niin pikkuhiljaa uusi rutiini astuu elämään ja voit hyvästellä kaaoksen.

Jos kotona on vain sen verran tavaraa kuin tarvitset ja kaikelle on paikka voit tottavie sanoa kaaokselle hyvästit. Kyseessä on vain uudet tottumukset ja sitä ennen tehtävä työ tavaran karsimiseksi, jotta rutiinit on helpompi istuttaa jokapäiväiseen elämään. Kukaan ei jaksa joka päivä kävellä vetelällä suolla, mutta pitkospuita pitkin se onkin jo helpompaa. Selkeät rutiinit ja tavaran karsiminen ovat nuo pitkospuut ja minun avullani voimme yhdessä rakentaa ne sinun elämääsi.

Kuvitellaan lentokoneen pieni keittiö

Siellä kaikelle on tarkasti paikat ja kaikki henkilökunnasta tietävät, missä mikäkin on. Eihän muuten olisi edes mahdollista toimia kun aika menisi etsimiseen. Pienissä lentokoneiden keittiöissä minäkin olen työurani alussa toiminut, rekisteröiden kaiken sen opin käytännöllisyydestä ja tehokkuudesta.

Myöhemmin työurallani, oman pitopalveluni keittiössä, jatkoin tuota ajatusta. Sopivasti astioita järjestyksessä hyllyssä ja tehokas kierto ruokatarvikkeissa. Uuni puhdistettiin säännöllisesti eikä vasta sitten kun tilanne oli lähes mahdoton. Vain asiat joita käytettiin ansaitsivat paikkansa.

Sama pätee omaan kotiin tai omaan työpisteeseen. Silmämme janoavat kauneutta ja järjestämällä ympäristömme ja ehostamalla esimekiksi tekstiilipintoja tai muita pintoja saamme aikaan kauneutta ja selkeyttä.

Ota minut avuksi sinun elämääsi

Kaikki mitä jaamme yhteisen taipaleemme aikana on luottamuksellista. Minua sitoo vaitiolovelvollisuus ja olen noudattanut ammattijärjestäjän eettisiä toimitapoja jo vuodesta 2015 lähtien, jolloin suoritin kyseisen koulutuksen. Kuljetaan matkaa yhdessä ja tehdään sinunkin kodistasi tai työympäristöstäsi kaunis ja toimiva. 

Luonteeltani olen empaattinen, kuunteleva ja silti tehokas. Projekti etenee siihen suuntaan, mihin sinä haluat sitä viedä. Minun tehtäväni on pitää vauhtia yllä.

Ammattitaidolla ja lämmöllä,

Katariina Enroth

Ryhdytäänkö hommiin?

Valikoimastani löydät valmiit ammattijärjestäjän, sisustamon ja verhoomon palvelupaketit, jotka ovat helposti mukautettavissa vastaamaan omia tarpeitasi.

Pin It on Pinterest